Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji

grad-bjelovar.com
 

Bjelovar

 
Portal Bjelovar Bjelovar
Osvježeno
13:47
Lis
2018
19

Bjelovar › Tvrtke › Trgovina › Web shop › Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji

Bjelovar Educirajme-vizuali-3-portal-jedinstveni
Bjelovar Ogi 811x185
Bjelovar Portal web banner 811x185 epripreme
Bjelovar Portal web banner 4 811x185
Bjelovar Appportal
Bjelovar Ognjen vukojevic
Novi Koncept
 
 
 
Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji - grad-bjelovar.com
Tehnopolis
Webshop - Jer život može bti jednostavniji
Na webshopu Tehnopolis možete kupiti skoro sve aparate koji su vam potrebni u vašem kućanstvu.
Detaljna karta / 10144 Zagreb p.p. 20
 

Proizvodi

Webshop Tehnopolis

Poslovni cilj TEHNOPOLISA je ponuditi tržištu gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na hrvatskom tržištu iz područja informatike i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima, uredima i sl., po najpovoljnijim mogućim cijenama.

Poveznice / Podkategorije

Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji

Ulica:Savska 41
Pošta, mjesto:      10144 Zagreb p.p. 20
Telefon:+385 (0)1 6177 144
Telefaks:+385 (0)1 6177 180
E-mail:info@tehnopolis.hr
Internet:www.tehnopolis.hr

Misija web trgovine

Web trgovina TEHNOPOLIS predstavlja značajni razvojni iskorak u poslovanju našeg društva MULTIPLEX-DIGITAL d.o.o. Analizom svjetskog i posebno evropskog tržišta uviđamo da se na domaćem tržištu još uvijek, usprkos velikoj ponudi, nude tehnički uređaji po neopravdano visokoj cijeni i nepovoljnim uvjetima prodaje.

Ovom web trgovinom želimo utjecati na razvoj prakse koja će dovesti kupce u bitno bolju poziciju u kupovini robe po uistinu evropskim cijenama i uvjetima. Razvojem prakse da se ova roba kupuje „iz fotelje“ bez nepotrebnog gubljenja vremena i uz pružanje mnogo više informacija kupcu o karakteristikama svakog artikla i njihovu usporedbu sa ostalima, od onih informacija koje dobivaju od trgovaca posebno u robnim centrima želimo utjecati i na pad nepotrebnih troškova koji su sada sastavni dio maloprodaje tehničke robe.

U ovim uvjetima koje nudimo kupcima TEHNOPOLIS web trgovine osigurali smo sve relevantne informacije da su sigurni što kupuju ,da kupuju artikl koji najbolje odgovara njihovim potrebama, da ga dobivaju po optimalnim uvjetima isporuke i po najboljoj mogućoj cijeni, te da je njohova privatnost podataka osigurana, jer svi djelatnici TEHNOPOLIS-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Tehnopolis.hr, tvrtka nudi gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na hrvatskom tržištu iz područja informatike  i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima, uredima i sl. Često su im i artikli na akcijama, te su cijene tada još pristupačnije kupcima.

LCD televizori   Perilice rubljaHladnjaci

Cilj web trgoviine

Poslovni cilj TEHNOPOLISA je ponuditi tržištu gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na hrvatskom tržištu iz područja informatike i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima, uredima i sl., po najpovoljnijim mogućim cijenama.

Ono što mi nudimo kupcima prilikom naše suradnje jest potpuna kontrola troškova. Pod time podrazumijevamo da TEHNOPOLIS omogućuje svakom kupcu uvid u sve troškove koji nastaju pri kupnji i dostavi robe. Na taj način kupac sam odlučuje koje usluge tj. troškove želi, a koje će sam izvršiti u procesu nabave i dostave robe, te je na taj način u mogućnosti izbjeći za njega potencijalno nepotrebne troškove.

Naš poslovni cilj jest da kupcu kod pružanja usluga prodaje osiguramo izračun, po njega, najpovoljnijih cijena a da je ta cijena svakako bitno niža od cijene koju bi morao platiti u standardnoj trgovini.

Još jedan od naših ciljeva jest zadovoljiti potrebe i želje kupca, te stalno, kontinuirano raditi na kvalitetnoj ponudi roba i usluga.
 

 
Vulkanizer i proizvodnja gumene galanterije Piršljin Servis visokotlačnih perača i uređaja za pranje i čišćenje Dodaci prehrani i zdrava hrana webshop Školski pribor snižen do 15% Hortikultura, uređenje okoliša, vrtlarstvo Web dizajn, izrada web stranica i optimizacija web stranica za tražilice Profi Agro željeznarija i trgovina profesionalnih alata i agro opreme EKONOMAT DOMENA je novi partner u projektu HOK Zajednička nabava Kabeli kakve još niste vidjeli NAJVEĆA FERRATUMOVA MEĐUNARODNA BOŽIĆNA ANKETA
 
Bjelovar Saša Pjanić
Bjelovar Dsc 0884
Bjelovar  11r0029
Bjelovar  11r0043
Bjelovar  11r0044
Bjelovar  11r0045
Bjelovar Ds
Bjelovar Dsc 0882
Bjelovar Dsc 0885
Bjelovar Dsc 0893
Bjelovar Dsc 0894
Bjelovar Dsc 0904
Bjelovar Dsc 0941
Bjelovar Img 8563
Bjelovar Img 8564
Bjelovar Img 8568
Bjelovar Img 8573
Bjelovar Img 8575
Bjelovar Img 8581
Bjelovar Img 8584
Bjelovar Img 8585
Bjelovar Kb krivulje page 08
Bjelovar Kb krivulje page 10
Bjelovar Kb krivulje page 12
Bjelovar Kb krivulje page 14
Bjelovar Korice vanjska krivulje
 
Dan Grada BjelovaraTerezijana 2018
 
grad-bjelovar.com preporuča
Jumbo plakati
 
Online izdanje - i do 80% popusta
Glas Istre Današnje izdanje (i do 80% popusta) Novi List Današnje izdanje (i do 80% popusta) Zadarski List Današnje izdanje (i do 80% popusta)
 
Horoskop - grad-bjelovar.com
 
 
Jeste li upoznati sa novim načinom obračuna komunalnih naknada u Bjelovaru?
  •   Da, sve mi je jasno
  •   Da, i ništa mi nije jasno
  •   Ne, ne znam ništa o novom obračunu komunalnih naknada
 
 
#ZapadniBjelovar

 

 

 

 

 

Bjelovar › Tvrtke › Trgovina › Web shop › Tehnopolis - Webshop - Jer život može bti jednostavniji