1 od 56
1
Pozdrav! 
Postano: 14. Ožujak 2008 18:01   [ Ignoriraj ]  
Administrator
RankRankRankRank
Ukupno postova:  162
Registriran  09-05-2007

Evo, otvorio sam forum i prije no što ste očekivali...sada ne možete reći da nemamo mjesto gdje ćemo se čuti…
Svima vam se još jednom puno zahvaljujem na ova dva predivna mjeseca u vašoj školi, na puno poklona…
Budite i dalje pametni, dobri i onakvi kakvi jeste…
Čujemo se!

p.s. Strah me čitati uopće vaša pisma koja ste mi napisali, jer sad mi je još teže nego u školi...

Postano: 14. Ožujak 2008 20:08   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  22
Registriran  14-03-2008

PROFESORE VRATITE SE!!!!!!!!!!!!!!

Postano: 14. Ožujak 2008 20:34   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova:  56
Registriran  14-03-2008

Profesore ja se nadam da je ova nova iz povijesti donekle normalna...dobro je šta imamo povijest tek u srijedu pa ćemo od drugih saznat kakva je i pripremit se…

Postano: 14. Ožujak 2008 20:58   [ Ignoriraj ]   [ # 3 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova:  129
Registriran  14-03-2008

Profesore nadamo se da nas nećete tako brzo zaboraviti,jer mi Vas nećemo...Ni jedan profesor ili profesorica nisu ,niti neće biti tako dobri kao vi jer takvih ljudi kao što ste vi ima jako malo… Nadamo se da će ova iz nova iz povijesti biti što manje kod nas. Nemojte se brinuti nećemo je mi istjerati,otići će sama kad vidi kakvi smo,i to,vjerujte,jedva čekamo. I posjetite nas barem još koji put prije kraja školske godine.Bilo nam je veliko zadovoljstvo upoznati Vas..... dance
Veliki pozdrav od cijelog 8.a!!!!! bye

Postano: 14. Ožujak 2008 21:10   [ Ignoriraj ]   [ # 4 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  28
Registriran  14-03-2008

Profesore najbole je da se vi bacite na štrebanje da položite ispit i vtatite nam se!!!
I svi sretni i zadovoljni!!POZDRAV OD VAŠEG 6b!!!! victory

Postano: 14. Ožujak 2008 21:29   [ Ignoriraj ]   [ # 5 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova:  56
Registriran  14-03-2008

Da.....to bi bilo najbolje… cheese

Postano: 14. Ožujak 2008 21:43   [ Ignoriraj ]   [ # 6 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Registriran  14-03-2008

Ma,profesore podržavamo mi vas što god učinili,samo nam se vratite!!!!!!!!!!!!!  bye

Postano: 15. Ožujak 2008 09:26   [ Ignoriraj ]   [ # 7 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  12
Registriran  15-03-2008

Evo profesore i mene ,tj. nas (7.b),puuuuuuuuuuuuuno nam nedostajete i jedva cekamo da se vratite,ako cete se naravno vratiti.Svi vas puno pozdravljamo.Sretno na svim ispitima,mi cemo vam drzati palceve da ih sve polozite!!!!!Martina vam je poručila da još uvijek čeka vašu čokoladu.Nas je strah da ne odete u drugu skolu i da vas tamo ne zavole kao mi i da nam se vise ne vratite. cry i jos uvijek svi placemo za vama.Morate nam javiti kamo ste smijestili onog slatkog medvjedica!!!Ako cete dolaziti na net probajte doci subotom negdje oko 8-9 jer smo mi tada na informatici,javite se i jos jednom puuuuuuuuuuuuuuuuuuuno pozdrava od 50 centa i 7.b!!!!! drinks

Postano: 15. Ožujak 2008 09:56   [ Ignoriraj ]   [ # 8 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Registriran  09-05-2007

Pozdrav svima!
Hvala vam svima na medekima, pesekima i ko zna kakvim još plišanim životinjicama...našle su mjesto u mojoj sobi tako da ih vidim stalno :-)
Uskoro ću ih fotkati pa ću postaviti tu sliku za svog avatara…
I vi svi meni nedostajete...evo, obećajem vam brzi povratak...i budite dobri prema ovoj novoj jer je i sama svjesna da sam ja napravio nešto “čudno” sa vama i vidio sam strah u očima :-)

Postano: 15. Ožujak 2008 11:51   [ Ignoriraj ]   [ # 9 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Registriran  14-03-2008

Ovo vam šalje Martina iz 8a.Ja sam na informatici i šaljem preko Ksenije jer meni nešto neće.Probat ću napraviti tu stranicu da Vam se mogu javljati češće!Kako ste nakon našeg rastanka?Nisam mogla vjerovati da ste tako brzo otvorili forum.Brat i ja smo jučer sjeli za računalo i vidjeli da ste otvorili forum.Odmah nakon 6 minuta vašeg otvaranja sam došla na forum i vidjela da ste na informatici.Mi smo svi uz Vas i podržavamo Vas u svemu.Znajte da imate veliku podršku.HVALA Vam na svemu.

Postano: 15. Ožujak 2008 11:56   [ Ignoriraj ]   [ # 10 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Registriran  14-03-2008

POZDRAV OD JELENE Z.IZ 8.C!! NAJBOLJI STE!! SRETNO VAM NA ISPITU I BRZO SE VRATITE!!

Postano: 15. Ožujak 2008 11:57   [ Ignoriraj ]   [ # 11 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Registriran  14-03-2008

KRIVO NAPISANO...niste na informatici nego na internetu.Martina,8a

Postano: 15. Ožujak 2008 12:08   [ Ignoriraj ]   [ # 12 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Registriran  09-05-2007

Hehehe..vidim raspisali ste se...evo opet mene...samo vi tipkajte i pišite..
evo ja sam ok...poslije praznika krećem sa radom u Učeničkom domu...predavat ću informatiku, tj.obradu fotografije…
kao što sam napisao svi mi nedostajete...nadam se brzom povratku…
Čujemo se još…

Postano: 15. Ožujak 2008 12:15   [ Ignoriraj ]   [ # 13 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Registriran  14-03-2008

ma,profesore sad vidite koliko nam sad nedostajete,i nadam se da ćete izvršiti obećanje i vratiti nam se,ali je idem u komercijalnu u bj. i još neki iz mojeg razreda i naravno ivana iz 8.c koja zbog vas još više voli filmove o jamesu bondu.hvala vam profesore što sam uspijela zavoljeti povijest i radovati se svakom satu povijesti dok ste nam je vi predavali…
PUSA OD IVANE 8.C I KSENIJE 8.A!!!!!!!!! moto

Postano: 15. Ožujak 2008 12:24   [ Ignoriraj ]   [ # 14 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Registriran  09-05-2007

Hvala vam Ivana i Ksenija… Evo...ako se ne vratim u Žabno do kraja vašeg školovanja, pa Bjelovar je mali grad i vidjet ćemo se...100%!!!! :-)

Postano: 15. Ožujak 2008 12:29   [ Ignoriraj ]   [ # 15 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Registriran  14-03-2008

želimo vam puno sreće u poslu i učenju!!!!!!!

1 od 56
1